2016 m. rugpjūčio 29 d., pirmadienis

Padaryk kavos

Rugpjūtis buvo atostogų mėnuo. Senokai neturėjau tokių visaip kaip gerų atostogų. O dabar beliko kelios jo dienos ir vasara iškeliaus su gražiausiais prisiminimais. Puodelis kaimiškos kavos jai palydėti.


Kava kaime suburia artimuosius. Kartu su užvirusiu virduliu prasideda pašnekesiai. Niekas niekur neskuba. Laikas sustoja čia ir dabar, vis dar saulėtoj vasaroj.


2 komentarai:

  1. Kokios gražios nuotraukos! Atrodo, kad juostele fotografuota - ar aš klystu? :) Nuotraukos pačios už save kalba - tas kaimiškos ramybės jausmas, mediniai baldai, žaluma ir, žinoma, kava.. Skirtinguose, išmargintuose puodeliuose su aukso spalvos kraštu :)) Apėmė nostalgija. Nors mes ir gyvename mieste ir NET neseniai pradėjom mėgautis kava iš aparato (čia buvo mano sena svajonė - mažas kavos aparačiukas) ir tokio didelio kiemo neturim, bet.. Ateityje matau save būtent tokioje aplinkoje - ir ji nebūtinai turi būti toli nuo miesto - svarbu surasti tinkamą kaimynystę ir kuo mažiau triukšmo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, fotografuota juostele. Niekur kitur nesigauna man juosteliniai kadrai kaip kaime. Ir puodeliai visi skirtingi, mena dar senelių laikus, bet gi dera:) Manau, juose žiūrėtųsi ir skaniai gertųsi ir kava iš aparačiuko:)

    AtsakytiPanaikinti