2018 m. liepos 25 d., trečiadienis

Gimtadienis!

Mūsų šeimoje jis kategoriškiausias gimtadienių klausimu - "nėr čia ką švęsti". Bet likusieji trys ketvirtadaliai gimtadienių laukia. Ir laukia ne tik savų. Tėčio gimtadienis mums taip pat svarbus. Į pajūrį slapta susipakavom žvakutes - pūsim ir švęsim gimtadienį!
Su gimtadieniu!

4 komentarai:

  1. Bėda su tais tėčiais ir jų 'nėr čia ką švęst' :))) Matau, kad ne vien mano vyriškis taip pareiškia. O dar šiais metais ir jubiliejų turėjo, tai išvis - mačiau, kad ne vien NEšventimo nori, bet ir pabėgti kur nors, kur jo niekas nesurastų. Na, būna - tos ribos kartais sunkiai pakeliamos, net ir vyrams :) Bet aš kažkaip jį pažinodama suvokiau, kad pabėgimas būtų tik į blogą, tai padovanojau visišką lempą, Shitty dinner - https://www.laisvalaikiodovanos.lt/gimtadienio-dovanos/30-gimtadienio-dovanu-idejos :D Na, kad nuimti tą bereikalingą įtampą ir sureikšminimą ir parodyti, kaip viskas iš tiesų nesvarbu :) Jam labai patiko ir prisižvengėm iki ašarų :))) Kažkaip, manau, pavyko atpalaiduoti jį, nes kitą savaitgalį pats pasiūlė palėkti kur į pajūrį su vaikais, vat tiesiog :) O tokie siurprizai, kaip paprasčiausios žvakutės ant torto pajūry - pačios geriausios, na bent man - paprastume slypi gėėėris!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, visi mes skirtingi. Gal ir nesinori savojo gimtadienio, bet ką daryt likusiems trims ketvirtadaliams, kurie nori švęsti?:) O tas Shitty Dinner visai įdomus variantas dovanai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei kada m1stysit kaip atšvęsti vaiko gimtadien kitaip, tikrai rekomenduoju - https://www.scaladream.com/vaiku-gimtadieniai/. Mano vaikui ir jo draugams labai patiko, išskirtinis su daug nuotykių ir dėmesio vaikams gimtadienis :)

    AtsakytiPanaikinti