2018 m. lapkričio 24 d., šeštadienis

Snieginės dovanos

Vaikai sako, kad šį rūdenį jau snigo, bet aš vangiai pamenu. Va šio ryto sniegą puikiai prisiminsiu:) Padovanojau draugei jau kalėdinę dovaną ir įsakiau neišpakuot be švenčių. Bet paskui nusileidau, gi kančia visą mėnesį žiūrėt į dėžutę ir nagų nekišt. Tai sutarėm, kad su pirmu sniegu galės išpakuot.
Šįryt pasnigo ir draugė dovaną išpakavo:)

3 komentarai:

  1. Miela Daiva, puiki dovana! Aš labai nemėgstu eiti iš proto dėl dovanų, tų visų butaforijų ir apsimestinio spindesio. Bet dovanomis mes šeimoje vistiek keičiamės. Tik šiais metais nusprendėm trauktis burtus, kad ne visiems pirktume dovanas, o kažkuriam vienam žmogui. Na, kad nebūtų per daug to daiktiškumo. Ir iškart taip ramu ant sielos patapo - nes ieškai 1 dovanos ir gali ilgiau apie tą žmogų pagalvoti, iš tikrųjų, o ne apsimestinai :) Tačiau tėvams kiekvienais metais stengiuosi padovanoti ką nors naudingo ir praktiško. Tik kažkaip šiais metais buvau galvojusi jiems ką nors dviem padovanoti, kad gal kur nueitų ar pamatytų ką nors naujo.. na kažką panašaus į šitai: https://www.laisvalaikiodovanos.lt/kaledines-dovanos/kaledines-dovanos-tevams, bet mielai pridėčiau ir jūsų tapkutes, nes labai jaukios atrodo. Ar jas gaminate pagal užsakymą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki. Dėkui už tokius atsiliepimus mano tapkutėms. Parašykite man manojipalepe@gmail.com ir apsitarsime.

      Panaikinti
  2. Merginos, ką sutarėte? Ar galima pateikti užsakymus ar ne ? :) Nes tapkutės tooookios nuostabios, kad norėčiau jomis papuošti savo artimiausius. Aš labai pritariu Vaidai, kad keistis dovanomis šeimoje yra puiki idėja, nes gali daugiau laiko skirti kokybiškos, jaukios, asmeniškos dovanoms. Tačiau man norisi visus savo artimuosius nustebinti dovanomis ir priminti, kaip juos myliu, o ne vieną šeimos narį, kurį išsitraukiau. Tam, kad dovanos nebūtų nupirktos/gamintos skubant, spaudžiant laikui, VISADA apie Kalėdų dovanas pradedu galvoti iš anksto (iš anksto - spalio ar lapkričio mėn.). Tuomet galiu ramiai apgalvoti dovanas, surasti daugiau idėjų, tokiu atveju turiu gausybę laiko kažką pagaminti pačiai. Pavyzdžiui mamai nupirkau https://www.niekorimto.lt/rinkiniai-pigiau/saugantis-gamta-rinkinukas_5949 šį rinkinuką. Ilgai galvojau, ko jai laibiausiai reiktų ir kas ją nustebintų (nemėgstu pirkti nepraktiškų dovanų), o ji norėjo ilgalaikio nešiojamo puoduko - wuolia. Tėčiui pirkau dovaną iš Laisvalaikio dovanų (ačiū, Vaida, už patarimą), o sesei pirkau suknelę iš ASOS https://www.asos.com/boohoo/boohoo-high-neck-crochet-panel-bodycon-dress-in-black/prd/10752727?clr=black&SearchQuery=&cid=5235&gridcolumn=4&gridrow=1&gridsize=4&pge=1&pgesize=72&totalstyles=14363. Viską apgalvojau ir išrinkau būtent šias dovanas nespaudžiama laiko. Linkiu ir Jums atrasti laiko ne tik savaitė iki Kalėdų savo artimųjų džiaugsmui.

    AtsakytiPanaikinti